Proizvajalca ECM sestavlja ekipa strokovnjakov, ki združujejo dolgoletne izkušnje z izjemno sposobnostjo pri izdelavi kavnih aparatov. Inovativna proizvodnja ima svoje jedro v Milanu in v Neckargemündu, s prodajo so prisotni po vsem svetu.

Ustanovitelj družbe in vodja ECM Wolfgang Hauck je v tem poslu dejaven že več kot 25 let. Med njegove uspehe uvrščamo infiltracijo italijanskega pitja espresso kave v Nemčiji. Preden je začel tržit lasten proizvod, je bil Hauck ekskluzivni uvoznik italijanskih espresso aparatov kot so Gaggia, Cimbali, Pavoni, Quick in Vibiemme. Že vrsto let ga spremlja njegov sin Michael Hauck, ki je prispeval svoje odlično tehnično znanje in sposobnost za oblikovanje novih idej v proizvodnji in razvoju.

ECM se od drugih proizvajalcev loči po tem, da Italijansko srce nadgradi z inovativno nemško tehnologijo in preciznostjo.

Že vrsto let ECM proizvodnja predstavlja najvišjo kakovost s stalnimi tehničnimi inovacijami, ki so se začele davnega leta 1960. Lastne tehnične inovacije in predlogi strank so osnova za stalni nadaljnji razvoj različnih proizvodov. Pri izbiri komponent so posebej pozorni na njihovo visoko kakovost, kjer se hkrati izogibajo uporabi plastike.

Trk italijanskega dizajna in nemške natančnosti

Ecm kavni aparati so najboljše kar si lahko pravi poznavalec kave zaželi.

Njihova metodologija se nanaša na izdelavo espesso aparatov najvišje funkcionalnosti in optimalno uporabo surovin v kombinaciji z odlično izdelanimi proizvodi iz nerjavečega jekla. Izdelki niso rezultat masovne proizvodnje, saj so skrbno izdelani z uporabo visoko kakovostnih komponent.

Četrta generacija njihovih izdelkov kot so Technika, Mechanika, Technika Profi, Mechanika Profi in Classika II so modeli, ki so pred kratkim bili opremljeni z inovativno varilno tehnologijo, ki so jo s patentom registrirali oktobra 2015.

Kuhanje kave v stilu

Vse modele kavnih aparatov, mlinčkov in dodatkov za kuhanje kave lahko pogledate na spletni strani:

https://www.ecm.de/en/

Dodatne informacije in svetovanje na grega@ginger.si ali na telefonsko 031 754 169.