Rezultat 185 let želja, kritik in priporočil najboljših chefov sveta so produkti de Buyer. Najboljša posoda, noži in ostali pripomočki za ustvarjanje gurmanskih užitkov.

Kuhinjske posode v ponudbi so za vse vrste grelnih površin, vključno z indukcijo.

Posoda De Buyer je primerna za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, saj že dolgo slovi svetovni ugled v najprestižnejših hotelih in restavracijah.

Naj vam bo kuhanje v užitek

Francoski proizvajalec de Buyer, je vodilni na področju proizvodnje visokokakovostne kuhinjske posode že od leta 1830. Vsi njihovi izdelki so naravni in okolju prijazni, prav tako postopek izdelave in embalaža pakiranja. Te posode so namenjene vsem tistim, ki v skrbi za svoje zdravje in okolje prisegajo na visoko kakovost materialov in polnost okusov, ter sledijo tradiciji.

NOŽI DE BUYER

De Buyer je oblikoval kolekcijo nožev za najbolj zahtevne kuharje. Tehnološko zasnovan ročaj je narejen s stiskanjem številnih plasti karbonskih vlaken, kar ga naredi lahkega, močnega in popolnoma uravnoteženega. Rezila so odlična mešanica dveh tradicij; Evropske in Japonske. Najboljši material za rezilo, Nemška X50CrMo15(1.4116) nerjaveča jeklena zlitina. Odlična geometrija rezila, ki je oblikovana v lepši rob kot pa tradicionalna rezila. Visoka trdnost in trajnost, dinamična oblika ročaja in odlično ravnotežje.

ŽELEZNE PONVE MINERAL B ELEMENT

Železna ponev premazana z čebeljim voskom, omogoča visoko segrevanje in tako popolno ohranitev vitaminov in ostalih hranilnih snovi. Idealna je za pečenje in žar. Pred uporabo moramo ponev segreti, premazati z oljem in zažgati na ponev. Po uporabi umijemo pod toplo vodo in s sredstvi, ki ne vsebujejo klora. Predlagamo, da se obriše do suhega in naolji.

NON-STICK PONVE CHOC EXTREME

Narejeno iz večplastne aluminijaste osnove, prevlečene z oblogo proti prijemanju živil. Idealno za občutljive jedi, dušenje in segrevanje že pripravljenih jedi, omak. Pri uporabi je ne smemo pregreti (maks. 250oC), ne postavljati prazne na kuhalne površine in ne uporabljati ostrorobih ali kovinskih pripomočkov. Izperemo jih z vročo vodo, sredstvom za pomivanje in mehko gobo.

BAKRENE POSODE PRIMA MATERA

Plemenitost bakra v kuhinji ni samo v njegovi barvitosti in toplini, temveč tudi v njegovi prevodnosti toplote. Zato so posode nadvse primerne za pripravo občutljivih omak, kot tudi postrežbo gostu. Notranji sloj iz nerjavečega jekla čistimo s toplo vodo in čistilnimi sredstvo za posodo. Zunanjost iz bakra pa s posebno pasto.

Najboljše iz Francije v vaši kuhinji; posoda De Buyer