PRAVOKOTNA GRIL PONEV O 38CM

69.00

PRAVOKOTNA GRIL PONEV 38x26CM

Ni na zalogi


Šifra 3011245540388 Kategorija


Share
Opis

Železo je zelo reaktiven material pri prenašanju toplote, zato upoštevajte naslednja opozorila, sploh pri uporavi na indukcijskih ploščah:
– Uporabljajte zmerno temperaturo,
– Ne vključujte funkcije BOOSTER,
– Ne pogrevajte/pregrevajte prazne posode.
Sledite tem navodilom, da preprečite poškodbe ali deformacije posode.
PRIPRAVA POSODE (SEASONING)
Vlijte 1 mm olja v posodo oziroma toliko, da pokrijete dno posode in začnite segrevati. Grejte tako dolgo, da se začne kaditi na posodi pa se pojavi temnejša plast. Potem zavrzite olje in obrišite posodo s papirnatimi brisačkami. S časom in uporabo se lastnosti posode Mineral B Element le izboljšujejo. Temnejša kot je posoda, manjše so možnosti sprijemanja.
UPORABA
Segrejte manjšo količino maščobe v ponvi, tako da bo vroča šele nato začnite s peko hrane, pokrijte in pečite 45s na vsaki strani. Potem zmanjšajte temperaturo in kuhajte po želji dalje. Ko končate, ne puščajte hrane v posodi.
ČIŠČENJE
Operite posodo z vročo vodo in krpo. Dobro obrišite. Po potrebi zagrejte kuhinjsko sol na vročem ognju za 2 minuti in obrišite s kuhinjsko krpo. Sol zatre ostanke hrane in uniči morebitne vonjave od prejšnje uporabe. Posodo vedno naoljite s papirnato brisačo in shranite za nadaljno uporabo.
OPOZORILA
Ne namakajte posode. Če prižgete hrano, uporabite zeleno gobico, da odstranite neželene delce. Nikoli ne perite v pomivalnem stroju, saj lahko povzroči rjavenje delov. Kuhanje kislih jedi (paradižnika, vina, limone) lahko povzroči bele madeže. Ponovite postopek s pregrevanjem soli, da jih odstranite.
Če se pojavijo sledi čebeljega voska na kuhalni plošči, jih odstranite z vpojno krpo, medtem, ko je še vroča.

Dodatne informacije
Teža 252 kg
Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PRAVOKOTNA GRIL PONEV O 38CM”

Privacy Preference Center